Maandelijks archief: oktober 2024

Sinterklaasfeest 2024

Doneer een cadeau!

Dit jaar organiseren Stichting Cupcakes voor Kids en de Cadeaukast (Stichting ZO!) opnieuw een Sinterklaasfeest voor kinderen uit gezinnen met een beperkt budget. Dankzij onze sponsors hebben we al voor drinken, iets lekkers en een feestlocatie kunnen zorgen. Ook komt er een DJ Piet om het feest compleet te maken.

Om ervoor te zorgen dat ieder kind een mooi cadeautje krijgt, hebben we uw hulp hard nodig!

We zijn op zoek naar nieuwe cadeautjes. U kunt deze kopen en inleveren bij Blokker, Hema of Zeeman in de Reigerhof. Daarnaast staan er inleverboxen bij The Game Inn, Dorpsstraat 20 in Nieuwerkerk, Primera Moordrecht, De Smidse 47 in Moordrecht, én bij Welkoop Zevenhuizen, Noordelijke Dwarsweg 96 in Zevenhuizen. en M-schmink (via https://m-schmink.nl/oc/ – kies bij het afrekenen voor ‘afhalen in winkel’ en zet in het opmerkingenveld ‘voor Cupcakes voor Kids’. Betaal online en zij zetten het apart voor de stichting). Heeft u zelf nog nieuwe cadeautjes liggen? Ook die kunt u bij een van deze locaties inleveren.

Inleveren kan tot en met zaterdag 23 november 2024.

Weet u niet wat de kinderen leuk vinden? U kunt ook een digitale donatie doen via het betaalverzoek hieronder. Het bedrag staat standaard op €7,50, maar u kunt elk gewenst bedrag invullen.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=jSvKv_jFQ4qkM5UpdYqIdw

Ons feest wordt mede mogelijk gemaakt door Plus de Kurve, Just-balloons en De Vlaam.

Helpt u mee om er een onvergetelijke feestmiddag van te maken?